Regisztráció

Részvételi díj

A konferencia részvételi díja április 26-ig történő jelentkezés esetén 36.000 forint + ÁFA, utána 48.000 forint + ÁFA. A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Kedvezmények

Üzlet-IT Tandem kedvezmény - Hozza magával szakmai partnerét!
Az adattárházas projektek sikeréhez elengedhetetlen, hogy egy cégben az üzlet és az IT szoros szakmai partnerségben dolgozzon, ezért egy üzleti és egy informatikai területen dolgozó munkatárs együttes jelentkezése esetén a második regisztrációból 50% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybevételéhez mindkét regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a Tandem szót és a másik munkatárs nevét.

3+1 csoportos kedvezmény - Jöjjön el az egész csapat!
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért az egy cégtől érkező három, teljes árat fizető résztvevő jelentkezése esetén a negyedik regisztráció ingyenes. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést.

Egyéb feltételek

A jelentkezés lemondása 2011. április 26-ig díjtalanul, május 15-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog átruházható. A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza.

A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze. A részvételi díjakkal és kedvezményekkel kapcsolatos további információkkal Kovács Anita (telefon: 30-518-6093, e-mail: konferencia@adattarhazforum.hu) szolgál.

Az online regisztrációt lezártuk.Kérjük, hogy a jelentkezéssel és számlázással kapcsolatos kérdésekkel közvetlenül a konferenciairodát keressék a fenti elérhetőségeken.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.